top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Instagram Mockup Design

The Salon

Training en coaching
voor vrouwen

content strategie
social design
content productie 
offline materialen

Connect, grow, work and refuel

De eerste ledenclub voor (f)empowerment in Nederland: The Salon is een training en coaching hub voor vrouwen. Via seminars en workshops stimuleren ze persoonlijke groei en professioneel succes. Ze stellen vrouwen in staat om het beste uit zichzelf te halen. De laatste tijd zijn de twee oprichters voornamelijk actief als externe consultants om bedrijven en organisaties te helpen een meer diverse en inclusieve bedrijfscultuur te realiseren. 

Social Media Design
Social Media Design

Een online visitekaartje

Een visuele identiteit is incompleet als er niet is nagedacht over het social design. De meeste mensen komen namelijk in aanraking met je huisstijl via social media. De opdracht van The Salon was dan ook om vanuit de bestaande visuele identiteit een social media strategie en formats te ontwikkelen. 

Mockup Folder Design

Na het stroomlijnen van de boodschap van The Salon hebben we verschillende social media formats bedacht, om deze vervolgens te vertalen naar een effectief en passend visueel ontwerp. Dat begint bij het bepalen van de content archetypes. Met welk doel wordt de content gedeeld? En belangrijker nog, welke content past bij de doelgroep en de native taal van de gebruikte platforms? Met een duidelijke doelstelling bepaalden we een communicatie ritme en zorgden we ervoor dat we relevante content op gezette tijden werd gemaakt en gedeeld.

Doorontwikkelen en produceren op basis van bestaande elementen

Bekijk hier meer cases

Logo Header Design
Screens Design Mockup
Poster Design
bottom of page