top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Macbook Mockup

GreenBirdz

Werken aan de
digitale transitie

visuele identiteit
webdesign
webcontent

Building a digital future

GreenBirdz zijn business consultants die organisaties helpen met digitale transities. Ze brengen bedrijfsdoelen, organisatie en klant visie samen om duurzame ICT ontwikkeling te realiseren. Intern en extern. Ze werken aan de toekomst van bedrijven door middel van het ontwikkelen van techniek modellen, het bepalen van organisatorische impact en strategisch planning. Bedrijfstransformaties met future-proof toepassingen waardoor bedrijven en medewerkers écht groeien. 

Social Media Picture
Social Media Picture

Het humaniseren van de digitale transitie

Een visuele identiteit en website die past bij het ondernemende karakter van GreenBirdz kan natuurlijk niet ontbreken. De opdracht? Zorgen dat het eindresultaat een technologisch randje heeft, zonder overdreven technisch aan te voelen. Vooral in beeld moest de mens in combinatie met technologie centraal staan. Technologie gaat niet alleen om nulletjes en eentjes; in essentie is het slechts een verlengstuk van de omgang tussen mensen. 

Mockup Screen Designs

Een low maintenance online visitekaartje

Als resultaat kan GreenBirdz nu - zowel op visueel vlak als in een paar woorden - duidelijk maken welke toegevoegde waarde ze leveren voor organisaties die op zoek zijn naar kennis over de digitale transitie. Het roze dat in het design verwerkt zit maakt de totale combinatie met zwart, wit en groen wat zachter, en minder schreeuwend. 

Bekijk hier meer cases

Wall Poster Marketing Design
Easydash
Campaign Poster Photo
Dokteronline
Visual Graphic Design
Collisionsoundworks
bottom of page