top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Abri Poster Campaign

Enforce

High-end
personal training

Social media content
E-mailmarketing
Offline materialen

Een brutaal eerlijke kijk op lifestyle & fitness.

Easydash voegt een spark of magic toe aan cruciale stuurinformatie.

Enforce Rotterdam is meer dan alleen een sportschool. Vanuit de Van Nelle Fabriek helpen ze hun leden de controle en balans te vinden door middel van high-end coaching, programma’s op maat, fysieke workouts en slimme voeding. 

Poster Design
Poster Design

De juiste toon voor oprechte communicatie.

Loze kreten en oppervlakkige gym quotes? Liever niet. Enforce Rotterdam deelt via social media eerlijke informatie en insights. Meerdere keren per week. Content die niet alleen inspireert, maar ook echt nuttig is voor leden en prospects. Daarnaast moeten er op een aantal momenten per jaar leadcampagnes worden uitgezet. Wij denken mee over de boodschap en voeren de productiewerkzaamheden uit. 

Cutout Photography

"Ik krijg regelmatig complimenten over onze content. Een leuke bijkomstigheid is dat ik regelmatig open sollicitaties binnen krijg."

-Rick Berkhout | Enforce Rotterdam
Social Media Mockup

Social media

Offline materialen

Enforce Poster Design
Enforce Poster Design
Enforce Poster Design
Poster Mockup Design

Het doorvertalen van een bestaand concept

Enforce Rotterdam is onderdeel van een franchiseformule. Nieuwe concepten voor social media verzinnen we aan de hand van de stijl en tone-of-voice van het concern. Dat neemt niet weg dat de persoonlijke interesses van de coachingstaf een grote rol spelen bij het verzinnen en maken van content. Absoloetlie vertaalt dit naar social- en videocontent, e-mailmarketing en regionale campagnes die zowel online als offline werken. We zorgen voor synergie tussen de verschillende media uitingen, zodat een potentiële lead uiteindelijk als tevreden klant eindelijk die 10 kilo kan kwijtraken.

Bekijk hier meer cases

Webdesign
Collisionsoundworks
Marketing Campaign Wall Posters
Easydash
Campaign Poster Design Photo
Dokteronline
bottom of page