top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Logo Header Design

Aircogreen

Branden voor
een groene toekomst

Visuele identiteit

Huisstijl materialen

Webdesign & visual design

Full-service climate control oplossingen

Voor het monteren en onderhouden van climate control systemen ben je bij Aircogreen altijd verzekerd van de beste full-service oplossingen. De mannen van Aircogreen bewegen mee met de wensen van hun opdrachtgevers: of het nu gaat om een eenmalige installatie voor een particuliere woning of een jaarlijks onderhoudsabonnement voor een onderneming.

visitekaartje mockup.png

Een aangename binnenruimte in de zomer en winter

De airconditioning heeft een slechte naam, maar gelukkig is er de laatste jaren veel vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid en optimalisatie. Daarnaast zijn climate control systemen op meerdere manieren inzetbaar: naast het bieden van verkoeling liggen er ook kansen om tijdens de wintermaanden te verwarmen.  Deze positiviteit stond centraal tijdens het bedenken van een visuele identiteit en bijbehorende elementen. Belangrijk was dat het eindresultaat fris, persoonlijk en toegankelijk moest zijn.

Logo Image
Icon
Icon
Icon
Color Panel

Branding

Pattern Logo

Passend bij het karakter van deze startup is gekozen voor een ontwerp met warme en frisse elementen. Dat zie je terug in het logo, het kleurenschema en de selectie van beeldmaterialen. Het is een perfecte combinatie van materialen voor een jonge onderneming die zich richt op zowel de B2C als B2B markt. 

Climate control made easy

Laptop Mockup

Bekijk hier meer cases

Product Photography
Design Identity
Collisionsoundworks
Wall Design Poster
Easydash
bottom of page