top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Logo Header

Collisionsoundworks

Music makes
the world go round

Visuele identiteit
Webdesign
Showreel video 
Social content

Sounds that click into your edit

Collisionsoundworks is all about muziek en sound design. Ze combineren akoestische en synthetische texturen om het beste van twee werelden samen te brengen. Voor alle genres, tempo's en media. Collisionsoundworks is een one-stop-shop voor audio editing, post-productie, sound fx design en op maat gemaakte muziekcomposities. 

Header design
Header design

Een flexibele multi-purpose identiteit

Ook een startende onderneming in de creatieve sector heeft soms een duwtje in de rug nodig. Collisionsoundworks was op zoek naar manieren om de verdere ontwikkeling van de site, social formats en visuele assets in eigen beheer te organiseren. Hoe maak je een flexibele visuele identiteit met uitingen die crossmediaal gebruikt worden, zodat de doelgroep ze overal herkent?

Showreel video

Footer Design

De vrijheid om te blijven creëren

We bedachten de volledige visuele identiteit en vertaalden dit naar een herkenbaar en flexibel design. Waarom dat zo belangrijk is? Je valt niet alleen op, maar ontwikkelt op die manier een signatuur voor online gebruik. Dat begint met de website als visitekaartje maar wordt vervolgens ook doorgetrokken naar social media en andere portfolio platformen zoals music sync libraries. Het uiteindelijke kleurenschema is gekozen op basis van een TV testbeeld. 

Bekijk hier meer cases

Photography Outside Product
ByAlex
Mockup Folder Design
The Salon
Poster Design Mockup
bottom of page