top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Product Photo Outside

ByAlex

Oprechte aandacht
voor je gezin

Email design & automation

Website content 

Social media content & management

offline materialen & digitale freebies

Luxe lifestyle producten voor een liefdevol huis

Poster Design

Alexandra ontwerpt producten met frisse prints. Haar ethisch en duurzaam geproduceerde items passen in elk interieur. Ooit begonnen met een speelmat voor kinderen, ondertussen is haar merk uitgegroeid tot een lijn met diverse producten voor jong en oud: van yogamatten tot behang, en van zitballen tot duffle bags. Een Nederlands lifestyle merk voor een stijlvol en liefdevol huis.

Poster Design

De fundering verstevigen

Social media kanalen zijn vluchtig. Wanneer de ontwikkelaar besluit het algoritme te veranderen, blijf je zitten met volgers die je content niet meer zien. De vraag was of er alternatieve mogelijkheden waren om meer traffic naar de website te krijgen en meer sales te genereren? En of we konden helpen met het maken van hero-content om sneller en makkelijker communicatie uitingen te maken. 

Offline content

Design Box Mockup Packaging
Card Mockup Design
Card Mockup Design
Card Mockup Design
Card Mockup Design
Email Listing Design

Groeien zonder social media

Het ontwikkelen van een basis voor toekomstige e-mailmarketing had de meeste prioriteit. Met een herziening van het bestaande ontwerp voelden de nieuwsbrieven eerder aan als inspiration-love-letters. Wat betreft de inhoud lag de focus op onderwerpen zoals lifestyle, moederschap, tips & tricks, freebies en exclusieve aanbiedingen. 

Om de customer experience completer te maken hebben we meerdere geautomatiseerde e-mailflows opgezet om klanten - na het aanschaffen van een product - een leadfunnel met een onboarding traject in te sturen. Dit zorgt niet alleen voor meer binding met het merk, maar vergroot ook de kans op terugkerende klanten en aankopen.

Bekijk hier meer cases

Screen Design Mockup
Campaign Poster
Dokteronline
Visual Identity Poster Design
bottom of page