top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Photography Branding
Logo Design

Dokteronline

Jouw lichaam,
jouw keuze

Campagne strategie

Campagne concept & design

Creatie materialen & content

Partnerships & samenwerkingen

Het internationale
e-healthplatform voor iedereen

Dokteronline.com vindt dat iedereen de vrijheid moet hebben om over zijn of haar eigen lichaam te beslissen. Vooral als het gaat over gezondheid. Via hun platform delen ze kennis over de behandelmogelijkheden van simpele klachten. En wil je liever niet naar de huisarts? Dan vraag je via de website gewoon een consult aan. Een e-healthplatform voor iedereen. Volledig online, met een netwerk van geregistreerde artsen.

Social Media Content Design
Social Media Content Design

Een campagne voor een gezonder seksleven

Er rust nog steeds een taboe op het bespreken van intimiteit en een gezonder seksleven. En precies dit was de reden om tijdens de Amsterdam Pride Week 2021 een awareness campagne - voor tieners, de LHBTIQ+ community en ouderen met een verminderd libido - te lanceren. Om meer consultafspraken voor SOA’s en erectieproblemen te genereren. Met materialen die zowel Dokteronline.com branden maar vooral ook inclusief aanvoelen voor de doelgroep.

Social Media

Phone Social Media Content
Phone Mockup Facebook Social Design
Phone Mockup Social Design Post
Phone Mockup Social Post Design
Campaign Poster Photography

Na een jaar vol restricties door de pandemie ging de zomer van 2021 over opnieuw verworven vrijheden. Het uitgangspunt voor deze campagne was daarom ‘’the summer of love’’. Met beelden die passen bij de doelgroep vinden we de juiste toon, zonder dat het oppervlakkig wordt. Vooral bij uitingen over intimiteit of vrijheid wil je niet te veel romantiseren. De kunst zit hem in het subtiel overbrengen van de boodschap. 

The summer of love

Bekijk hier meer cases

Wall Poster Design
Easydash
Office Picture
Codecast
Poster Mockup Design
bottom of page