top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Branding Photography

CodeCast

Guides for digital transformation

UX/UI design & consultatie
Content creatie & redactie

De IT-partner voor toegankelijke digitale transformatie

Bedrijfsprocessen automatiseren is als het opruimen van je schuur - aan het begin is het even chaotisch, maar achteraf voelt het geweldig om alles op zijn plaats te hebben. Met Codecast aan je zijde is het realiseren van digitale efficiency gelukkig kinderspel.

Platform optimalisatie en kennisdeling

Om de integratie van systemen en automatische aansturing van processen overzichtelijk te houden heeft Codecast een platform dat zowel intern als extern door klanten gebruikt wordt. Ze wilden meer grip krijgen op het visuele gedeelte. Maar écht mooi zijn was de secundaire doelstelling. Het moest vooral fijn werken.

"Leuker, doeltreffender en meer resultaat gericht is niet te vinden. Wat een power en menselijke maat levert Absoloetlie"

- Frans Torcque, mede-eigenaar Codecast
Portret Photography
Social Media Content Design
Social Media Content Design
Iphone Mockup Linked-in feed

Linked-in content

Social Media Content Design
Social Media Content Design
Social Media Content Design
Social Media Content Design
Dashboard Screens Design

Het ontwikkelen van een intuitive user interface

Het succes van een digitaal product hangt sterk af van een effectieve en efficiënte gebruikerservaring. Het begint altijd met het bekijken van de componenten en elementen van het platform, om vervolgens de switch te maken naar het optimaliseren van de user interface. We hebben een creatieve UI keuze gemaakt om zowel een dark mode als light mode te ontwikkelen. Met functionaliteit in het achterhoofd is bijvoorbeeld gekozen om voor de light modus niet met wit kleuren te werken. Het grijs voelt wat saaier, maar werkt voor de doelgroep - in dit geval klantenservice medewerkers - beter, omdat ze er minder vermoeide ogen van krijgen. 

Bekijk hier meer cases

Campaign Mockup
Easydash
Marketing Email Listing
ByAlex
Poster Design
bottom of page