top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Photography branding

Number Heroes

Vormgevers van financiële groei

Merkstrategie
Visuele identiteit
Webdesign
Webcontent
Fotografie
Content creatie

Boekhouders die het net even anders doen

Social image
Social image
Social image
Social image

Het juiste besluit neem je met Number Heroes. Zij zijn jouw kompas, gericht op het krijgen van inzicht. Gedreven door nieuwsgierigheid en de drang naar vrijheid. Als bewakers van jouw financiële stabiliteit nemen zij samen met jou de controle in handen, zodat jij met vertrouwen vooruit gaat. Dat is Number Heroes, full-service oplossingen op het gebied van administratie en financieel advies.

Social image
Social image
Social image
Social image

Van strategie naar een modern en fris ontwerp voor de website

Het volgen van de juiste stappen is cruciaal in het bepalen van een visuele identiteit die past als een tailored colbert. Daarvoor moet je beginnen bij de kern, in dit geval een duidelijke merkstrategie. De karaktereigenschappen, het gevoel en met welk plan je naar buiten gaat communiceren is de belangrijkste bron van inspiratie voor het maken van een visuele identiteit. Zo ook voor Number Heroes. Want ze zijn allesbehalve stoffige accountants. Daarom geen corporate blauw en visuele haakjes naar papier en multomappen. Maar frisse kleuren, persoonlijk taalgebruik en een beeldbank die hun persoonlijkheid laat zien.

‘’Ze komen met ideeën en oplossingen waar je zelf niet aan zou denken en zorgen voor vernieuwende marketingstrategie en design. Ik hoop nog lang met ze te kunnen samenwerken’’

Adriaan van Winkelen, Number Heroes
Portret picture

Visuele identiteit

Visual identity

Webdesign

1463_edited.png
Webpage design mobile
Photography branding

Voor Number Heroes ontwikkelden we aan de hand van de merkstrategie een nieuwe visuele identiteit, die we vervolgens vertaalden naar een design voor hun website. Met het opstellen van een sitemap en routing maakten we templates en konden we parallel alle webteksten schrijven. Met de nieuwe - door ons geschoten - beeldbank maakten we daarnaast ook herbruikbare formats voor social media. Dat noemen we nog eens een slimme edit!

Het vormgeven van de vormgevers van financiële groei

Bekijk hier meer cases

Mockup Poster Design
Dokteronline
Design Photography
Codecast
Poster Design Mockup
bottom of page