top of page
Middel 6.jpg
Pijl - Image
NLC - Portret

NLC Health

Investeren in
healthtech innovaties

art direction
concepting
grafisch ontwerp
redactie

The European healthtech venture builder

NLC koppelt professionele en particuliere investeerders aan unieke kansen rondom alles wat te maken heeft met gezondheidstechnologie-innovatie. Ze kennen de ins en outs van het aanvragen van octrooien, het verkrijgen van startkapitaal en het organiseren van klinische proeven. Om innovaties sneller en kosteneffectiever naar de wereld en patiënten te brengen.

NLC - Proces
NLC - Portret

Extra handen op design

NLC was voornamelijk op zoek naar een tijdelijke collega om mee te sparren: denk bijvoorbeeld aan een stukje art direction, en iemand met de ervaring om het in-house marketing team te begeleiden. De specifieke vraag was of Absoloetlie een aantal designs kon herindelen om meer consistentie te creëren op de bestaande huisstijl en benodigde materialen.

NLC - Presentatie
Vierkant

Uitbreiding van bestaande marketingmaterialen

In samenwerking met de marketingafdeling is gezocht naar manieren om meer rekbaarheid in een aantal huidige designs te krijgen, om zo een uitbreiding van marketingmaterialen te realiseren. De kunst is om het team hierbij uit te dagen om af te wijken, zonder het gevoel van de bestaande visuele identiteit kwijt te raken. 

Bekijk hier meer cases

Instagram Mockup
Vierkant
ByAlex Playmats
Instagram Mockup
Vierkant
The Salon
Instagram Mockup
Vierkant
Greenbirdz
bottom of page