top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Lidi Bus - Header

Lidi Bus

Brand coaching op maat

Merkstrategie
Contentstrategie
Brand story
W
ebcontent
Social edit

Lidi Bus - Inflatable art

Break free from average

Lidi ontwerpt en maakt unieke opblaasbare rekwisieten en decorstukken. Zeker geen moderne kunst om in stilte naar te staren. Haar creaties zijn opvallende creaties van toegepaste kunst gericht op mode, interieurontwerp, productpresentaties, fotoshoots en evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Lidi Bus inflatables dienen als verlengstuk voor verhalenvertellers om ze te helpen met het creëren van opvallende presentaties. De inflatables zijn voor makers die waarde zien in een uitzonderlijke aanpak en zich willen onderscheiden van de massa. Exclusief, gedurfd en uniek. Lidi omarmt buitengewone projecten, ver weg van het alledaagse, en maakt daarmee een statement: gemiddeld is gewoon niet goed genoeg.

Brand coaching 

We hoeven je denk ik niet meer uit te leggen dat Lidi super creatief is. Met Lidi wordt kunst weer fun! Maar hoe vertel je dat verhaal? Door middel van een aantal coachingsessies hielpen we haar met een merk- en contentstrategie die bij haar past, en tegelijkertijd ook commercieel is ingestoken. Want ook al blijf je  autonoom kunstenaar, met geld verdienen is helemaal niks mis. Dat begint met het definiëren van de juiste doelgroepen, en nog belangrijker: het definiëren van de doelgroepen die absoluut niet passen. Met een brandstory en een aantal handige richtlijnen op het gebied van contentcreatie heeft Lidi nu heel veel plezier in het maken en schrijven van haar eigen content. Tegelijkertijd heeft ze met onze aanpak ook weer voldoende tijd om kunst te maken.

‘’Ik kan niet meer zonder Chris en Darlene. Ze hebben zo ontzettend veel kennis en brengen alles met een dosis humor. Hierdoor wordt ingewikkeld ineens super leuk om te doen.’’

IMG_3003.jpeg
- Lidi Bus

Social media

Bekijk hier meer cases

Mockup Poster Design
Dokteronline
Design Photography
Codecast
Poster Design Mockup
bottom of page