top of page
Middel 6.jpg
Arrow
social visual
Logo Company

Hiretime

Videosolliciteren is de toekomst

Contentstrategie
Social design
Social media management
Rapportage & optimalisatie

Solliciteren was nog nooit zo persoonlijk

Video`s zijn de toekomst. Dat hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Daarom stappen organisaties steeds vaker over naar Hiretime. Met Germaine aan het roer heeft Hiretime de missie om gelijke kansen op de werkvloer voor jongeren werkelijkheid te maken. Met de Hiretime app zijn jongeren in staat om met een videoboodschap te solliciteren en te zoeken naar de baan die bij hen past. En zelfs bedrijven moeten eraan geloven, ook zij kunnen zich nu presenteren met video's. Zeg maar dag tegen saaie motivatiebrieven en afgezaagde vacatureteksten. 

Social Media Post
Social Media Post

Thoughtful leadership met personal branding

In Nederland is kansenongelijkheid op de werkvloer nog steeds een probleem. Denk aan het bij voorbaat afkeuren op basis van huidskleur of achternaam. Delicate onderwerpen die je, zeker in combinatie met het promoten van de software, authentiek en eerlijk moet brengen. En hoe breng je je eigen persoonlijke visie en missie over deze onderwerpen goed over naar buiten, als dit ook de reden is waarom je begint met ondernemen? Zonder belerend of negatief over te komen. Dan ga je focussen op personal branding gecombineerd met slimme branding content vanuit het merk.

Social design

social post
social post
telefoon mockup
social post
telefoon mockup
social post
social post
social post
social post
social post
social post
social post
social post
social post

Bij Hiretime is het creëren van awareness over de missie een belangrijk onderdeel van het promoten van de software. Authentiek communiceren is hierin key. Want hoe maak je onderwerpen zoals kansenongelijkheid en arbeidsmarktdiscriminatie fun? Dat is lastig. Maar door middel van een goede contentstrategie en visuele concepten kan je wel een oplossing bieden aan doelgroepen zoals Gen-Z, die nu de arbeidsmarkt betreden. Met content op brand niveau en personal branding voor de founder Germaine Statia maakten wij content die niet alleen inspireert maar ook viral ging. 

Motivatiebrief is zoooo 2010..

Bekijk hier meer cases

Mockup Poster Design
Dokteronline
Design Photography
Codecast
Poster Design Mockup
bottom of page