top of page
Middel 6.jpg
Arrow
GOCollege - Header

GO College

Wervingscampagne

Campagnestrategie
Concept
Productie campagnematerialen

De techneut van morgen

De technieksector staat te springen om slimme koppen. Er zijn mensen nodig die het lef hebben om anders te denken en de kennis hebben om het anders te doen. Want de beste technisch medewerker, ontstaat niet uit de bedachte standaard. Maar met ruimte, zelfstandigheid en vertrouwen uit de praktijk. Daarom start je bij GO College op de vloer. Bij GO volgen studenten een technische MBO-opleiding met baangarantie. Op hun eigen tempo.

GOCollege - Poster

Van strategie naar activatie

Met een up-to-date merkstrategie vertaal je wervingsdoelstellingen naar campagneconcepten die concreet zijn, gericht op de juiste doelgroep en je organisatie laten zien. Bij GO-College werkten we met een bestaande merkstrategie van strategisch adviseur Lonneke. Vervolgens ontwikkelden wij een campagnestrategie met een visueel concept dat we lieten aansluiten bij de waarden van de organisatie. Daarnaast creëerden we met nieuwe communicatiemiddelen een nieuwe manier van benadering, de werving wordt namelijk makkelijker als je de match tussen leerwerkbedrijf en student al maakt. 

‘’Een strategie tot leven brengen met een concept kunnen zij als geen ander. Fijne samenwerking die ook qua planning op rolletjes liep.’’

GOCollege - Picture
Lonneke Kroon, strategisch adviseur

Webdesign

GOCollege - Webdesign
GOCollege - Header

GO for it!

Go College weet als geen ander hoe  je MBO-leerlingen in deze wereld succesvol naar de arbeidsmarkt begeleidt. Bij deze opleiding halen ze namelijk wél hun diploma. En dat vaak in de helft van de tijd! Omdat Go College hun studenten ziet, omdat ze weten wat ze nodig hebben én bereid zijn daar flexibel in mee te bewegen. Net als hun leerwerkbedrijven trouwens, die ze voor € 6.000,- al van een passende arbeidskracht voorzien. En die bijdrage? Dat is het opleidingsbudget voor de techneut van morgen. GO college zorgt daarmee voor de ultieme match. 

Social media

GOCollege - Social

Bekijk hier meer cases

Mockup Poster Design
Dokteronline
Design Photography
Codecast
Poster Design Mockup
bottom of page