top of page
Middel 6.jpg
Arrow
Header design

Dosis Troost

Fijn design kan ook troost bieden

Merkstrategie
Ontwikkeling tone-of-voice
Visuele identiteit
Packaging design & drukwerk

Een dosis troost wanneer je het gewoon even nodig hebt

Zit je collega met liefdesverdriet? Is de moeder van een vriendin overleden? Of is je buurman zijn baan kwijt? Dosis Troost biedt jou als familie, vrienden of collega’s de mogelijkheid om een Dosis Troost uit te zoeken en te laten versturen naar degene die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Dosis Troost helpt je om de juiste woorden te vinden, en een mooi gebaar te maken naar iemand die een fase van verdriet doormaakt. Want makkelijker kunnen we het niet maken, en al helemaal niet leuker.  Een mooi verpakt pakket dat met aandacht en liefde wordt samengesteld. Niet zwaarmoedig, niet te blij, maar precies de juiste Dosis Troost!

 De juiste (visuele) toon vinden

Iemand bijstaan tijdens een verdrietige periode hoeft niet altijd zwaar te zijn, het geven van een cadeau kan een stukje verlichting geven wanneer iemand dat nodig heeft. Voor Dosis Troost wilden wij daarom een frisse en luchtige visuele identiteit en tone-of-voice neerzetten. Dat begint bij het concretiseren van een sterke merkstrategie. Wie ben je, hoe wil je gezien worden en hoe gaan we de bühne op? Die nuance zorgt ervoor dat je een stem kan geven die 100% klopt. 

Design Post Card
Design Post Card

Visuele identiteit

Colors
Pattern
Logo
Stickers
Pattern

‘’Verplaatsen in de doelgroep en echt aanvoelen waar de behoefte ligt, dat doen ze echt heel goed. Hun energie gaf dit concept een nieuw leven die het nodig had.’’

Portret
- Maryse Schreuder, Dosis Troost

Packaging & drukwerk

Design
Design

Geef een Dosis Troost

Voor Dosis Troost ontwikkelden we aan de hand van de merkstrategie een nieuwe visuele identiteit, tone-of-voice voor social media, de website en communicatie richting consumenten. Aan de hand van merkarchetypes en verschillende karakterattributen beschreven we de do’s and don’ts op het gebied van communicatie. Met het nieuwe visuele design creëerden we naast lekkere platen ook het ontwerp voor de verpakking, stickers en kaarten. 

Bekijk hier meer cases

Mockup Poster Design
Dokteronline
Design Photography
Codecast
Poster Design Mockup
bottom of page