top of page
Middel 6.jpg
Arrow
De Nationale Zorgreserve Header

De Nationale Zorgreserve

Een landelijk netwerk
van zorgreservisten

website content
social media content
e-mail marketing

Samen dragen we de zorg

De Nationale Zorgreserve is een initiatief van Stichting Extra ZorgSamen in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wanneer zorgorganisaties in tijden van nood een capaciteitsprobleem hebben, faciliteert de Nationale Zorgreserve de inzet van Zorgreservisten. Dit zijn gepensioneerde of voormalige zorgmedewerkers die klaarstaan om bij te springen tijdens piekmomenten. Via het online platform zorgt De Nationale Zorgreserve ervoor dat de oud zorgprofessionals worden gekoppeld aan dringende hulpvragen van zorgorganisaties.

Werven, binden en boeien

De pandemie is voorbij, maar het capaciteitsprobleem in de zorg blijft onverminderd groot. Hoe realiseer je via de beschikbare communicatiekanalen een toename van het aantal hulpvragen van zorgorganisaties, actieve Zorgreservisten in de community, en een grotere naamsbekendheid van de Nationale Zorgreserve binnen de zorgsector?

Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Iphone Mockup Facebook Feed
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content
Social Media Content

"Darlene voelt haarfijn aan welke kant we met de content en online campagnes van de Nationale Zorgreserve op moeten bewegen. Ze denkt mee vanaf de allereerste ideeën en voert dat in detail door tot inspirerende always-on campagnes en inspiratie en interactie via onze socials."

Sussane Eskens Photo Quote
-Susanne Eskens | Senior Marketing Coordinator, NZR

Media

News Article De Nationale Zorgreserve

Magazine

Redactie en ontwerp jaaroverzicht

Magazine Design

Voor het team van de Nationale Zorgreserve is het belangrijk om te reflecteren en de lessen uit het verleden te integreren bij het vormgeven van de toekomst. Met die gedachte in het achterhoofd schreven en ontwierpen wij het jaaroverzicht van 2022.

Eerlijke verhalen die de twijfel wegnemen

Campaign Overview

Met twee doelgroepen die actief zijn op verschillende platformen moet de content ontwikkeld worden vanuit verschillende uitgangspunten. Voor de Nationale Zorgreserve schrijven en redigeren we ervaringsverhalen van zorgorganisaties en Zorgreservisten. Daarnaast verwerken we de website FAQ’s naar Evergreen en social content, en beheren we de inhoud van de mailings en nieuwsbrieven.

Bekijk hier meer cases

Mockup Poster
Easydash
Codecast Photography
Codecast
Poster Mockup
bottom of page