top of page

Een bedrijfvideo laten maken in Nieuw-Beijerland

Je online presentatie is tegenwoordig je visitekaartje. Mensen kopen van mensen, niet van bedrijven. Als ondernemer of maker ben je daarom altijd op zoek naar manieren om een blijvende, persoonlijke indruk achter te laten. En dat gaat een stuk makkelijker met video. Maar de drempel ligt vaak hoog: is er wel genoeg budget, wat ga je vertellen en hoe bedenk je een concept dat past bij je merk?

1524.png

Laat de boodschap van je bedrijf niet verloren gaan

Video heeft de toekomst, maar dat hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. En voor veel ondernemers en bedrijven lijkt prachtige visuele content ontzettend ver weg. Daarnaast heb je gewoon geen budget om met een helicopter, 200 dansers en George Clooney een bedrijfsvideo te schieten. Terwijl een professionele bedrijfsvideo voor je doelgroep echt het verschil kan maken. Behoorlijk frustrerend.

"Leuker, doeltreffender en meer resultaat gericht is niet te vinden. Wat een power en menselijke maat levert Absoloetlie"

- Frans Torcque, mede-eigenaar Codecast
Codecast - profile2.png

Opvallen met inspirerende videocontent

Geen zorgen als je geen Hollywood-budget hebt voor een spectaculaire explainer, aftermovie of brandmovie. Bij #absoloetlie geloven we dat het anders kan. Onze bedrijfsvideo's zijn betaalbaar én effectief. We zorgen ervoor dat jouw verhaal tot leven komt op een manier die jou onderscheidt van de rest. Geen poespas, gewoon goede content die aanspreekt en inspireert. Voor elk budget.

Podcast

Laat je medewerkers in gesprek gaan over de onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw onderneming. Door informatie te delen in de vorm van een (video)podcast geef je jouw doelgroep een interessant en vernieuwd perspectief op jouw bedrijf.

Bedrijfsfilm

Of het nu gaat om het introduceren van je bedrijf aan potentiële klanten, het demonstreren van je producten of het delen van klantervaringen, wij zorgen ervoor dat je boodschap opvalt en mensen inspireert om actie te ondernemen.

Aftermovie

Je hebt een bedrijfsfeest, conferentie of een productlancering in de planning staan; met een aftermovie van Absoloetlie bewaar je de hoogtepunten en emoties van je evenement op een krachtige en professionele manier.

image-98.jpg
P1057635.jpg
image-12.png
image-17.jpg
IMG_7126.heic

Online zichtbaarheid, 24/7.

Consistentie voor je merk, met dynamische vormgeving.

Verhalen die jouw visie vertalen, maar vooral ook vertellen.

bottom of page